Post by omthadsuficour on Mar 7, 2022 7:27:55 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tales of the sword ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tales of the sword IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox tokeni kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Tales of the sword 2022 version ▞▞▞
Sadəcə... o qədər... darıxdırıcı... Yaxşı, mənim fikrimcə, hekayə həqiqətən pis qrammatikaya malikdir, onlardan biri belə idi (Bir əlində fincan, digərində) Nə?! Bu nə deməkdi? Bu, heç bir məna kəsb etmirmiş kimi səslənir. personajlar DETAIL yüksək keyfiyyətə malikdir. Bəzi insanlar yk-də mürəkkəb dizayn olmadan oyunlara dözə bilmirlər. Yükləmə ekranlarından birində ÜRÜNCÜ GÖZLƏRİ olan bir qadın var. İnsanlar üçün tövsiyə edilmir. Bir növ oyun qazanmaq üçün ödəniş kimi. Top-Up reklamını davam etdirir...
Tales of the sword Jeux de rôles ioq
gözəl oyun
Bu oyuna nifrət edirəm, çox darıxdırıcıdır, amma təəssüf ki, yalnız 1 ulduzunuz var hahah
İndi dəyişdi, daha oynamıram
P2w avtomatik surəti. Oyun çox donur və çökür. Troll icması
Xüsusi
Bu oyun heç də yeni deyil, aldanmayın. Bu, Soul Crush: Kongfu World ilə eyni oyundur. Yeni olacağını düşündüyüm üçün bu proqramı endirdim. Artıq 79 serverə sahib olan oyunda nəyinsə eskiz olduğunu bilirdim. Serverimdəki digər oyunçular digər proqramı oynayarkən mən bu proqramda oynadım. Mən də bu oyun üçün FB səhifəsi ilə əlaqə saxlamağa çalışdım və heç bir cavab almadım.
Fyy
Əla oyundu🤏
Çünki mən şahzadəni seçirəm və səviyyəni yüksəltmək həqiqətən çətindir.
bu yaxşı oyundur, hal-hazırda yeni serverə keçdim 97 , adı - ヮLILI†H. Ümid edirəm ki, bu oyun ona yeni dəyişikliklər etməyə davam edəcək! bu günə qədər oyunu sevirəm. demək olar ki, davamlı bir həftədir ki, oynayır!
TASOKARE HOTEL Cabaran ogz
Bu oyun sözün əsl mənasında SoulCrush: Kongfu Dünyasıdır. EYNİ OYUN KİMİ, FƏRQLİ ADI. BUNA DÜŞMƏYİN!
Çox pis
Bu oyundan çox həzz aldım ☺️
👍👍👍👍👍👍
Serveri aça bilmirəm 79 Mən lvl 226-dayam zəhmət olmasa 250 səviyyəsinə çatmaq üçün yuxusuzam
Təəssüf ki, bütün xüsusiyyətlər qazanmaq üçün super ödəniş idi. Hətta normal mağaza VIP almağı tələb edir.
bir az yaxşıyam
Artıq öz oyunuma girə bilmirəm. Giriş sadəcə oyuna daxil olmağın təkrarında ilişib qaldı...wth!!! Böyük vaxt
Özünü oynayan başqa bir avtomatik hər şey... yükləməkdən narahat olmayın
Niyə serverə qoşulma vaxtı bitdi?
Tales of the sword Rollimängud haf
Gözəl qrafik üslub, layiqli oyun, lakin ABŞ server vaxtı avropalılar üçün öldürücüdür, interfeys həddən artıq müdaxilədir və pul xərcləmək üçün təkidli təkliflərlə qalib gəlmək üçün ÇOX ödəyirsiniz.
Yüzlərlə serveri olan başqa bir nüsxə oyunu...... Çox məyusedici
çox məyus oldum mən bu oyunun qılıncların əbədi sevgi nağılı ilə eyni olduğunu düşündüm, amma bəli, bu, avtomatik axtarış kimi eynidir, problem bir çox səhvdir
Gözəl oyun 👍
Sənə mapansin ang laro natoh😊♥️