Post by omthadsuficour on Mar 7, 2022 7:21:49 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کلیدهای تولید کننده کد تقلب ▞▞▞
▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞
خیلی عالیه من زمانشم زیاد کردم فقط باید بری تویه نگاهش بعد اونوریه ی تخفیف رو بزنی اونتوری هیچ مشکلی نداره دست سازندش درد نکنه
ماد😢ر
عالدیایيييييييویی ورودي
بهترین بازی دنیا
قبلا عاشق این بازی بودم نیمه وقت اضافه کردند و اضافه کردند و کاملاً آن را برای من خراب کردند
بازی آنها واقعا سرگرم کننده است اما تبلیغات بسیار بد هستند زیرا نمی توانید به راحتی آنها را ببندید. این بازی را حذف نصب کرد زیرا بازی های دیگری نیز وجود دارند که تقریباً مشابه هستند اما تبلیغات آزاردهنده کمتری دارند. من می توانم تبلیغات را تحمل کنم، نه تبلیغاتی که با ضربه زدن برای بستن آنها بیشتر باز می شوند. به علاوه، بازی واقعاً کمی می شود و عقب می ماند، ظاهراً همیشه زمانی که من جلوتر می روم. باعث می شود فکر کنم مشکل ربات ها یا ضعف امنیتی وجود دارد
این بازی واقعا سرگرم کننده است، 4 ستاره می دهد اما تبلیغات! من نباید فقط برای انجام این بازی بدون آگهی هر 3.5 ثانیه یک بار داده های تلفن همراه خود را خاموش کنم
Dreamwalker: Sogni Pericolosi Avventura ukub
بازی سرگرم کننده برای از بین بردن زمان یا فقط باز کردن. بچه من این را روی گوشی من دانلود کرد. من الان کسی هستم که هنوز بعد از سالها بازی می کنم.
راضی کردن تنها چیزی است که به ذهن می رسد. اما خیلی سرگرم کننده است روی گوشی من خوب کار کن، روی One+6 شریکم، مدام خراب می شد. هنوز بعد از عیب یابی کار نمی کند. اما هنوز آن را در گوشی من پخش می کند. سعی کردم از آن در تبلت خود، Samsung Galaxy Tab A(?) استفاده کنم، اما وقتی بزرگتر شدم، گرافیک نمی تواند ادامه یابد. من یک +3 دارم. اما از آن لذت ببرید.
نوه 7 ساله من این بازی را دوست دارد!
فقط همینو میگم عالی
هیچ تبلیغاتی کار نکرد
عالییییی بهترینه❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰
io
برنامه بسیار جالبی است به جز اینکه یک چیز بسیار آزاردهنده است، در طول نیمه حتی اگر روی دکمه تبلیغ یا هر چیز دیگری کلیک نکنم هنوز تبلیغ را به من می دهد اما جایزه را به من نمی دهد ... مشکلات باید آن را برطرف کنند-
جدیدترین نسخه Hole.io - Aftamat
هر بازی را در BR و Classic کرش می کند. تا این لحظه از بازی لذت بردم. تبلیغات من را اذیت نمی کند، اما اگر همیشه خراب شود نمی توانم بازی کنم.
بسیار شگفت انگیز 5 ستاره نیاز به بازی.
خیلی خوب اما کاشکی زمانش بیشتر بود
بازیه باحالیه خیلی دوستش دارم یک ستاره کم دارم وقتا حله ام رو سر می بره
آشغاله
سلام بهترین بازی که تا حالا دیدم تو این وضعیت سرگرم کننده پیشنهاد می کنم نصب کنید ممنون از سازنده این بازی 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘 ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💗💗💗💗💗💗💗💗💗🧡🧡💛💛💛💚💙🤎🤎💜💙💚💛💛🧡🧡🧡🧡💛💛💛💚💙🤎🤎💜💙💚💛💛🧡🧡🧡💚💚💙💜🤎💜💙🧡💚💚💙💜🤎💜💙🧡💚💚💙💜🤎💜💙🧡🧡💛💚💚💙💜💙💚💚💛🧡🧡🧡💛💚💚💙💜💙💚💚💛🧡🧡🧡💛💚💚💙💜💙💚💚💛🧡💗💗💗 🧡🧡💛💛💚💗💗💗💗💗💗💗❤❤❤❤❤❤❤❤❤
باحاله
من عاشق این بازی هستم و زمان زیادی برای آن گذاشته ام. تا آنجا که ما می دانیم دوست من دارای رکورد جهانی در نقشه اقیانوس و نقشه آینده است و ما هر دو تلاش کرده ایم تا رکوردهای فعلی را شکست دهیم. تنها چیزی که باید بگم اینه که من اندروید دارم و نمیتونم با دوستانم بازی کنم چون همشون آیفون دارن. همچنین من نمی توانم روی 2 مپ جدید بازی کنم اما همه دوستانی که آیفون دارند می توانند. و پخش 7 روزه پوست شکسته و بالای یک حساب نمیشه که نتونم بگیرمش و اسکین آخر. هنوز هم یک بازی سرگرمکننده و هیچ چیز گیمشکنی نیست، اما فقط برخی اصلاحات کیفیت زندگی.
من هفته گذشته به آن 5 ستاره می دادم! فوق العاده سرگرم کننده، گیم پلی عالی، ایده بازی بسیار منحصر به فرد. من داشتم با آیفون قدیمی ام بازی می کردم که اینترنت نداشت. وقتی آن را روی اندرویدم نصب کردم، به این دلیل که در 30 ثانیه آخر هر دور اصلاً سرگرم کننده نیست، کاراکتر اساساً در حالت توقف است. شاید به این دلیل است که آندروید است؟ نظری ندارم. من بازی 5/5 رو دوست دارم ولی فعلا غیر قابل بازیه. 2/5 تا زمانی که تیم توسعه دهنده آن را برطرف کند.
Hole.io Arcade jnqd
بازی خوبیه اما وقتی زیاد بازی میکنی خسته کننده میشه😓😓😓
Hole.io Arcade qlgr
بازیشو خیلی دوست دارم ولی میزنم دانلود میره دوباره از اول لطفا بفرمایید
عالی ترین بازی
یکی خوبه اما برای بازی نیاز به اتصال به اینترنت دارد.
خیلی بازی خوبی است. با این حال زمان بازی بسیار محدود است و میدانم که توسعهدهندگان افزودنیهایی را برای تولید پول در نظر گرفتهاند، اما میزان اضافهها مضحک است.
سرگرم کننده در آن روز... دیگر نه. پرگل. همان 3 نقشه بارها و بارها. و انگار دیگر با آدم های واقعی بازی نمی کنی...
بازی Great.io. اگرچه من از نواختن انفرادی بیشتر از سایر افراد لذت می برم. چند چیز در مورد آن وجود دارد که من دوست ندارم. اول از همه این است که بازی ها خیلی کوتاه هستند. حداقل باید 4 دقیقه باشد. 2 خیلی کوتاه است و بعد از هر بازی باید تبلیغی را تماشا کنید که آزاردهنده است. اندازه شروع نیز بسیار کوچک است. تلاش برای خوردن یک نفر بسیار ناامید کننده است و آنها فقط می افتند. اندازه اولیه را بزرگتر کنید تا بتوانید سریعتر بزرگتر شوید. اکنون احتمالاً بزرگترین نقص بازی کنترل است. به دلیل کنترل های بد، اغلب حدود 10 ثانیه دور همان شی می چرخید. بیشتر اوقات انگشت شما صفحه را می پوشاند و نمی توانید چیزی را ببینید. باید گزینه ای برای استفاده از جوی استیک در گوشه پایین وجود داشته باشد.
همه این ستاره ها به خاطر اینکه خودم خراب کار هستم😂😂😂😂😂
این خیلی خوب است من این بازی را برای ماه ها دارم و این بازی مورد علاقه من است!!! و اتفاقا بازی خوبیه!👌👌👌
بازی عالی بسیار اعتیاد آور است. ستاره ها به 2 منتقل شدند زیرا همه تبلیغاتی که در حال حاضر در آنها وجود دارد ..... اما دیگر نمی توانم به صورت آفلاین بازی کنم چیزی است که باعث شد من بخواهم آن را حذف کنم.
سرگرم کننده
عالیه من قبلا تو لپ تاپ بازی می کردم اما بازیش مشکل پیدا کرد اما میدونم خیلی عالیه🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🌺🌺🌺🌺🌺👏🏻👏 🤩🤩🤩🤩🤠🥳🥳🥳🤠
تبلیغات بسیار زیاد چیز جدید «نیمهتایم» فقط بهانهای برای تبلیغات بیشتر است و صادقانه بگویم، برای بازی فوقالعادهای برای آرام کردن، بسیار ناامیدکننده است.
معرفی بازی Hole.io؛ رقابت سیاهچاله ها | بازیاتو
بچه ها دان نکن چون نت میره و هک میکنه🎉🎉🎉😎😡😡😡🥋
عالی نصب کنید❤❤❤
افتضاه😭😠😠😡
ホール.io アーケード jdfz
iOS که اپل در WWDC 2018 رونمایی کرد. ۴ شهریور ۱۳۹۷.