Post by etbajemesi on Feb 17, 2022 19:47:13 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom Rush - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom Rush - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi glitch kristali ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom Rush - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Icing On The Dress ভূমিকা নিয়ে খেলা shgy
Općenito ne igram igre tower defense. Kingdom Rush se više osjeća kao RTS s kontrolom vojnika i općom taktikom. Dobro napravljeno!
Kingdom Rush - Tower Defense Strategi dau
Nije loše napomenut da su i Kingdom Rush Origins i Frontier par dana isto free za skinuti…ko voli tower defense đir.
Sjajna igra koja je zabavna za igranje zbog koje vrijeme leti! Lako je shvatiti i razumjeti uz tutorial prve razine i objašnjenja svaki put kada se uvede novi neprijatelj ili mehaničar igranja. Kontrole malo pate s tekstom na karti svaki put kada pokušate premjestiti jedinicu, ali inače, sjajna igra koju je BESPLATNO igrati bez ikakve naknade za osvajanje mehanike. Možete kupiti predmete za novac, ali ja ga nikad nisam koristio i igram se satima. Definitivno igra ako volite strateške igre.
Jedina negativna stvar koju mogu reći o ovoj igri je da je previše sbort. Volim to
Dobra igra za ubijanje vremena. Lako za dijete i odrasle.
potrebna vam je potvrda za zatvaranje trenutne igre gdje "da" nije na istom mjestu kao "prekini". dok sam gnječio prste o telefon, pojavio se izbornik za pauzu i jednostavno se dogodilo da sam gnječio tamo gdje je bilo "prekini". izgubio sam 20 minuta napretka i sada sam krenuo da pronađem drugu mobilnu igru
ODLIČNA igra, nemojte me krivo shvatiti, ali postoji prilično neugodan problem koji se događa kada dobijete poziv ili slučajno napustite aplikaciju, koji ruši igru i ne dopušta vam da nastavite gdje ste stali, što vas prisiljava da počnem ispočetka... Ovo je iznimno nezgodno kada ste jako daleko u igri.
Sjajna igra. Lako vas ometa satima. Ali kvarovi kada trebate provjeriti drugu aplikaciju. Igrao više od 30 minuta u igri i izgubio je zbog greške. Desi se svaki put.
Igrao sam ovo neko vrijeme i bilo je dobro dok nije postalo nemoguće ići dalje dok ne potrošite novac. To je bilo ok i zapravo sam potrošio nešto novca, a igra je još uvijek nemoguća. Preporučio bih da ne trošite ništa na ovu igru i jednostavno je igrajte do točke da ne možete ići dalje. Osjećam se kao da sam opljačkan i šteta jer bih to ocijenio puno više da nisam
Lijepo. Ali neprijatelji su previše OP.
Opuštajući i brz u isto vrijeme
Mobovi trče točno pored zemaljskih jedinica zbog čega bjesomučno prizivate pojačanje. Vaši vojnici ne trče i ne napadaju sve unatoč tome što je neprijatelj u krugu kule... Ne hvala
Vrlo zabavna
Jako lijepo, veliki uspjeh
Kingdom Rush Origins – igra Tower Defense - TechtoDown
Zabava.. još rano u igri. Još nisam morao ništa platiti.
Igrica je jako dobra kao i svi njezini nastavci mislim da bi svi trebali probat.
Get ready for an epic journey to defend your kingdom against hordes of orcs, trolls, evil wizards and other nasty fiends using a vast arsenal of towers and
Ove Tower Defense igre su nevjerojatne! To pokazuje da je uloženo mnogo vremena i truda da ovo bude zabavno. Toplo preporučam, i uživajte!
Toliko uspomena na ovu odlicnu igricu💪👍
Vrh vrh vrh
Nevjerojatna igra. Prije sam mislio da je to nemoguće teško. . .onda sam saznao da imaš heroja za korištenje na bojnom polju i sad sam ovisan. Reći ću da su kasnije razine nemoguće bez korištenja dragulja. . .pa recimo da je igra slobodna do određenog trenutka i tada su vam potrebni dragulji za pobjedu. . .inače bi dao 5 zvjezdica
Fantastična igra. Uživao sam u težini, sve do 'The Dark Tower'. Kažeš mi da sam prošao kroz sve to, da bi se tip udvostručio i na kraju se izliječio?... I želiš da ponovno pokrenem? Ne. Mislim da ću deinstalirati.
To je nevjerojatna igra s puno opcija i različite mehanike koju nisam vidio u drugim TD igrama. Ipak, postoji veliki problem: u igri dobivate zvjezdice koje ćete kasnije koristiti za nadogradnje za svoju obranu i slično, do zadnje razine glavne priče završite s 36 zvjezdica, razine nakon toga preporučuju 50 zvjezdica i preteške su . Pobijedio sam samo 1 razinu da bih dobio ukupno 39 zvjezdica. Prije 2 godine igrao sam ovu igru i pitao se zašto sam napustio tako sjajnu igru, da bih se opet vratio i shvatio zašto. Popravi to.
Kingdom Rush - Tower Defense Strateginiai avl
Niš posebno
Nekromanti su uništili ovu igru. Ne možete reći svojim tornjevima koga da ciljaju zbog čega će samo poslati neželjenu poštu kosturama. Ne možete pobijediti. Kad završite igru, preporučaju svoju trgovinu.
Igra se u nekim trenucima ruši otkad je moj Galaxy 10+ ažuriran. Zaslon postaje crn kada pokušam dobiti više dijamanata (u valuti igre) ili ako prihvatim poziv tijekom igre. Igra se nije ažurirala kako bi riješila probleme. Inače je igra još uvijek nevjerojatna.
Savršen
Dobio bi 5 zvjezdica, ali svaki put kada završim razinu samo stane, molim vas popravi ovo inače je super igra
Besplatno preuzmite Kingdom Rush Origins MOD APK (Neograničen novac) najnovija verzija za Android. Putovat ćete tajanstvenim svijetom i
Kingdom Rush - Tower Defense Strateegia zawp
Puno zabave, ali mrzim što moram platiti za heroje. Shvaćam da mogu završiti igru bez njih, ali lijepo je imati tu raznolikost. Jednostavno nisam spreman platiti više od dvadeset dolara da bih uživao u svemu što se nudi.
Loša verzija istog naslova za pc. Razvijači su uzeli iste razine s računala i poboljšali valove kako bi bili nepravedno teži, dok su nerfirali šampione kako bi vas pokušali natjerati da potrošite novac na dragulje kako biste koristili posebne ovlasti koje će vam pomoći da pobijedite. Ako želite igrati, preporučujem PC verziju, mnogo je bolja.
Jako dobra
Volim to. I mom sinu se sviđa. Zabavna igra, ali one bi trebale osloboditi heroje kako biste ih sve mogli dobiti bez plaćanja 😉
Sviđa mi se ova igra, ali njen jedini problem je da je PRETEŠKA !!! Ne mogu ni proći razinu 3! Nadam se da ova igra može biti lakša i zabavnija, umjesto da me pusti da umrem još 10 puta.
Vrh
ekstra
Loše balansiranje i plaćanje za pobjedu? Ako želite završiti razine u ovoj igri, trebate uložiti samo u strijelce i magove. Vitezovi su tako slabi i 3 max čak ni na maksimalnoj razini nisu dovoljni za 20-30 neprijatelja koje imate koji vas ponekad jure.Također, svi dobri heroji su zaključani iza platnih zidova, nema načina da se zaradi bez novca. Što je frustrirajuće jer neke od njih zapravo izgledaju cool.
Jako cool
Volite ovu igru, ali zaista ne možete proći bez plaćanja ili gledanja njihovih reklama. Ponekad moram pogledati 30 reklama da bih prošao razinu. Svaki je od 5 do 35 sekundi. Kažu da se možete spustiti na nižu razinu, ali ne na svim. I možete pogledati njihov strateški vodič, postaviti ga na isti način i još uvijek ne možete proći. Svi imaju premium sadržaj??? Kako to shvaćaš? Vidio sam samo dragulje na prodaju, nisam još kupio, ali kao što sam rekao moram gledati reklame da prođem.