(Android/iOS) Toca Life World: Build stories limitsiz kristalları aldadır
Feb 17, 2022 19:34:45 GMT -6
Post by etbajemesi on Feb 17, 2022 19:34:45 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toca Life World: Build stories ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toca Life World: Build stories IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz kristalları aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Toca Life World: Build stories 2022 version ▞▞▞
Çpx gözəl oyundur amma evləri pulsuz edin təzə paltar saçlar gəlsin🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Buna görə də bunu yenidən yazıram, çünki bunu bir ilə qədər oynaya bilmirəm, yeni telefon almalıyam və onu indi almaq istəsəm bütün proqramlarımı silməliyəm. Mən onu sadəcə silə bilmərəm, bu mənim bütün irəliləyişlərimi siləcək və mən buna pul xərcləmişəm. Kim kömək edə bilərsə, zəhmət olmasa bunu etsin.
Bu, əvvəlcə əla oyundur, lakin şəhəri tərk etmək üçün pul ödəməli olduğunuz üçün tez cansıxıcı olur. Əgər mənim kimi kifayət qədər pulunuz yoxdursa, onu yükləməyə dəyməz. Digər dünyaları pulsuz oynamaq üçün oyunu yeniləyin. 10 dəqiqə oynamaq üçün 5 əlavəyə baxmalı olsam belə, bunu edərdim.
Oynayanda çox zəhlətökən problemlərim var, cəhd etsəm qoşulmağa icazə verməyəcək, hətta yüklənməyəcək, amma ona görə ki, onu 2 balla qiymətləndirmişəm, çünki mən onu oynamışam və o da var. Gözəl oyundur, amma oynamağa icazə vermir, xahiş edirəm bu səhvi düzəldə bilərsiniz
1 puanı bəzi yerlərdə para taleb etdiyi üçün qırdım. Madem parasız bi oyun yapıyordunuz qalan yerleride parasız yapsaydınız. Belə olunca əyləncəsi qalmır
Demək olar ki, hər şeyi almaq məcburiyyətində olmağı xoşlamıram. Başlanğıc şeylər var, amma çox şey yoxdur. Mən daha çox pulsuz şeylər.
Mən bu oyuna pul xərclədim və bütün paketləri, yerləri və personajları əldə etdim. İndi Toca dünyasında tövlə, məktəb, polis bölməsi, ferma və daha çox şeylər görünmür, xahiş edirəm bunu düzəldin 😠😠😁😠😠
Xoşbəxt deyil. Qızım bu oyunu SEVİR. Biz çoxlu əlavələr almışıq. Bu axşam xizək kurortunu endirdiyimiz zaman oyundakı bütün insanlar yoxa çıxdı. Onları geri ala bilmədim. Alınan bütün binalar var, amma adam yoxdur. Daha sonra 400-dən çox insanla meqa paketi aldım və onlar da görünmədi. Mən çox əsəbləşirəm. Tərtibatçı mənimlə əlaqə saxlasa və oyundakı insanları bərpa etməkdə mənə kömək etsə, həqiqətən minnətdar olaram.
Toca Life: World is a wonderful video game for all ages -- little kids and adults alike. And it's fairly similar to other titles within this genre like
Pulludur sizin yerieri
Salam bu oyun gec yükləndi dəyə puanım 3 oldu hec avılır gec yüklənir necə oyun yaratmıs?🙄 belede yaxsi di ki ama o keder gec acilir Ama icin deki herşey gözəldi Acılmağı pidi birdə yüklənməsi🤦♀️🙄
Play Toca Life World: Build stories & create your world online for free with now.gg mobile cloud. Now the full suite of Toca Life apps are available in one
Əla oyun! Kaş ki, mağaza daha çox dizayn, şəhər və daha çox məhsulla yenilənsin. Mən Qudetama hadisəsi və vaxtları ilə yanaşı Hello Kitty və Dostları da sevirəm. Gələcəkdə bu kimi daha çox şey edin!
Bu oyun möhtəşəm 5 STARSdır. Düşünürəm ki, bunu daha yaxşı edə biləcək şey ev dizaynerindədir. Başqalarının yarada və özləri edə biləcəyi bir yaşayış binasını əlavə edə bilərsiniz. Ümid edirəm mesajımı eşidirsiniz PS. Möhtəşəm olmalıdır!
Crumpets yoxa davam edir. Oyunda etdiyim bəzi şeylər də yoxa çıxdı. Zəhmət olmasa bunu düzəldin.
Toca Life World: Build stories Educational gmq
Şənlik paketini aldığım üçün hər şey getdi, bohem evi etdim və onu və hər şeyi yüklədim və demək istəyirəm ki, o evdə hər şey yox idi, məndə olan hər şeyi, xarakterimə uyğun bütün paltarları tapa bilmirəm. getmişdilər. Ümid edirəm ki, siz bunu düzəldə bilərsiniz.
Oyun yaxşı amma kaş pullu olmasaydı ev əşyaları pullu bəzi yürler pullu kerdi kartı istiyir pulsuz olsa cox yaxsi olardi😔🥺 nolarrrr pulsuzzzz edin pulsuz edseZ hamı oynayar yağlarımada deyerem ki oynasınlar 😔🥺 1 ulduzu pullu olduğu üçün ücün qırdım😔💟💟💟 💢😔🥺🥺🥺🥺🥺
Bu şirkətdə rəyimi oxuyan şəxs mənim kimi insanlara qarşı laqeyddir, çünki onlar dürüst rəyimi silməkdə davam edirlər. 30 simvol üçün pul ödəməyin, çünki bu, asılılıq yaradacaq və bir anda bir evdə yalnız 17 simvol yerləşdirə bilsəniz, məyus olacaqsınız. Mən də bu problemə məhəl qoymağı sevmirəm. Mən proqramı həqiqətən sevirəm, lakin onun təkmilləşdirmələrə ehtiyacı var və mənim xahiş etdiyim budur. Həm də mənə kömək edə bilməsəniz, geri qaytarılacaqsınız.
Worm Hunt - Game ular Laga ckfs
Bu oyunu bəyənirəm amma çox donur və sildiyim şeyləri geri qaytarır və özüm silir və mən əşyaları geri ala bilmirəm
Bezi yerler açılsa eladı
Üzr istəyirik, mən sizə 1 ulduz verirəm, çünki nə vaxt oynasam, o, həmişə məni oyundan çıxarır və proqramı silirəm, sonra onu yenidən Donald edirəm və məni yenidən oyundan çıxarır, bu da çox bezdiricidir 😠😭😭😭😭 😭😣😖amma mən hələ də həqiqətən oynamaq istərdim zəhmət olmasa 🙏 bu nasazlığı düzəldin 😔
Mən bunu ilk dəfə işə başlayanda sevirəm, hansı hekayəni yazacağımdan əmin deyildim, amma bu, əyləncəli idi və mən də pulsuz bir bina tapdım, buna görə də bəli və siz toca dünyasında hər şeyi edə bilərsiniz, bu bəzən əsəbi ola bilərdi, amma buna öyrəşdim və onun üzərində çoxlu sevimli əşyalar var, hətta hamısını əldə edə bilməsəniz belə, hələ də o qədər əyləncəlidir ki, bu gözəl oyundur, bu zəhmli oyunu hazırladığınızı düşünürsünüz🙂
Mən uşaqlıqdan bəri bu oyunu oynayıram, çox əyləncəlidir. Bu oyunda heç bir əsas səhv yoxdur, lakin xarakter yaradıcımla bəzən bir nasazlıq olur, mən 5-8 nəfər edərdim və onlardan yalnız bəziləri mihanedən çıxacaqdı, xahiş edirəm bunu düzəldin. Sevgi və Qayğı SL.
Bu oyun həqiqətən əyləncəli və əyləncəlidir! Ancaq yükləmə ekranı çox uzundur. Və mən 1-dən çox personaj yaradıb bitirəndə yalnız 1-i və ya bəziləri dünyada olacaq. Mənim də xoşuma gəlmir ki, bir şey quranda, sonra toca-nı buraxın, onu siləcək. Əks halda əla oyundur!! Toca bu səhvləri düzəldin!!!!
ƏLA OYUNDUR
Guzel ama bence parali yerleri acin zaten herkes hilesini indiriyo bunun icin ben 3 veriyorum acmazsaniz guzel oy alamiyacaginiz maleseff
Əla proqramdır, amma bir problemim var idi ki, mən artıq 40 dollar xərclədikdən sonra yeni cihaz əldə edəndə onun müddətini uzada bilməzdim və məndə olanı bərpa etmək üçün Habil olmaq üçün onu yenidən almalı idim.
ALDIĞIM HƏR ŞEY SİLİNDİ!!!!! MƏN TƏTBİQİ YENİLƏNDƏN Kİ, DİGƏR OYUNLARIMDAN BÜTÜN BİNADAN , BÜTÜN ALIŞLARIMDAN QURTARDI- VƏ ONLAR MƏNƏ BÜTÜN ƏŞYƏLƏRİMİ YENİDƏ ALMAMƏ MƏCBUR ETDİ!!! ƏGƏR BU XƏTDƏDİRSƏ, MƏNƏ BUNU DÜZƏLTMƏMƏ LAZIM VAR, YA DA HEÇ OLMASA, İTİRDİĞİM BÜTÜN PULLARIN GERİ GERİ VERİN
Neter pul vurulur
Mən bu oyunu sevirəm, amma bir ulduz odur ki, personajlarımı silməkdə davam edir Mən onlardan ikisini əkiz etməyə çalışdım, amma etdim, yalnız birini aldım, ona görə də nifrət edirəm və silə bilərəm Bəlkə də buna pul xərclədim
Əyləncəli, lakin asanlıqla darıxdırıcı olur və mən pulsuz olan şeyləri istəyirəm, məsələn, ev mebeldir, ona görə də bir az daha çox pulsuz olan iki və ya üç ev kimi ola bilərdim.
Bu oyunda aldığım hər hansı bir şeyə daxil olmaq istəsəm, o, mənə icazə vermir, mən pulsuz hədiyyələr almağa çalışarkən digər saçlarımın məni tanımamasına imkan vermir. Mənə yükləmək o qədər uzun çəkir ki, onun yüklənməsi üçün bütün günü gözləməliyəm və hələ də yüklənmir və zəhlətökəndir və bu, pul itkisidir, ona görə də bu proqramı yükləməməlisiniz.
Çox pis oyundu bayaqdandı yüklənmir kömək etmirəm
Bu proqramın bir çox problemi var. Qızım oynamağa çalışırdı və oyun öz-özünə sıfırlandı. Onun əşyalarının çoxu yoxa çıxdı.
Bu oyun güncellendi:(
Coxdan oynayiram cox gozeldi amma indi girmir niye!bunun ucun eseblesdim!!!!!
Mən proqramı sevirəm, amma böyük problemim var! Beləliklə, bütün simvollar kiçik kimidir, mən Tətbiqi tərk etdim və geri qayıtdım, amma yenə də kiçik idilər! Mən onları evlərin dekorasiyası ilə müqayisə edəndə personajlar normaldan daha kiçik görünür!!!! Və hədiyyələrim yoxa çıxır! Zəhmət olmasa bunu düzəldin! Sadəcə bu problemlərə görə ona 3/5 ulduz verəcəyəm 🙁
Toca Life World Pendidikan mjhg
All of the Toca Life apps gathered into one big world, plus way more elements that don't exist in stand-alone apps. If you already own some of the Toca Life
Mən oyunu sevirəm, amma oyunu sevən, lakin mağazadakı əşyalara pulu olmayan insanlar üçün (mənim kimi) dükandakı əşyalar üçün pul qazana bilsəydiniz iş tapın.
Oyun niye işdemedi menim tercihim bu oyunu yuklemeyin iyrennncc oyundu
Həqiqətən çox yaxşı oyunlardır, amma oyundakı nasazlıqları bəyənmirəm, evinizi bəzədiyinizi deyirsiniz, batareyaya qənaət etməyə çalışırsınız, bilirsiniz ki, bütün evi yenidən işə salın və ya heç bir şey məni çox qəzəbləndirmir, çünki bütün evləri bəyənirəm. Bu, həqiqətən əsəblərimi yorur, çünki müasir malikanənin iki səviyyəsi var və əgər o, ağlını itirirsə, mən bunu bəyənmirəm, buna görə də Toca dünyasına bəli, əgər bir dəfə də olsa, səni oynamıram və yeni şeylər çıxır. bəyənin
Toca Life World Educativo vhk
Toca Life World: Build stories - Android APK App
Toca Life World: Build stories create your world - Android
Toca Life World Eğitici wlxf
Mən oyundan çox həzz alıram, amma hər dəfə bir şey edəndə o, qısa müddətdən sonra silinir və bu baş verir və bezdirici olur. Lütfən, bu nasazlığı düzəldin ki, daha yaxşı işləsin.
Pis oyundur bunu yaradanin100%