Post by etbajemesi on Feb 17, 2022 19:25:34 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Clash: Guild Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Clash: Guild Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови глич примогеми ▞▞▞
▞▞▞ Castle Clash: Guild Royale 2022 version ▞▞▞
Поправите то када се селим и поправљам свој замак, писало је да је интернет слаб, али није
Ажурирање вас чини да преузмете 400 мегабајта сваки пут, а спрајтови се више ни не приказују. Вратите се на стару платформу како не бисмо морали да преузимамо сваки пут када покренемо игру.
Волим опције каквог хероја желите да направите, а бесплатне награде су невероватне
Веома забавна, али временом ми је ова игра досадила. ниво је превише лак и нема промене на сваком нивоу. молим поправи.
Приказали су снимак мучења лисица. Било је веома узнемирујуће.
Волим ову игру, једини проблем је што понекад добијам насумичне трошкове?!?!??! Као да, понекад купујем пакете, али и добијам те набоје који су хладни, али онда следећег дана добијем наплату која одражава то или је више од онога што је првобитно наведено. Ова игра је добра, али јој се увек враћам
Игра је одлична. Играјте годинама, само се забавите. Ако желите да стигнете далеко и будете заиста добри, припремите се да потрошите новац. Немам проблем са тим, игра је ионако довољно забавна.
Волим игру, чак и као потпуно слободан играч, али само морам да кажем да је заједница супер токсична. Од када се појавио серверски ћаскање, виђам све више људи који користе одвратан језик. Искрено, не бих препоручио ово никоме млађем од 13 година. Емитовање је била лоша идеја ИГГ. Или бих забранио људима који користе тај птичји језик или бих уклонио емитовање.
Лоллл
Зашто, до ђавола, стално напуштам почетну страницу??. Када отворим ову игру и онда притиснем црвени к за информације о новостима, онда се враћам на своју почетну страницу Молим поправи
Некада је ова игра била сјајна. Сада се само очигледно исплати победити. Ф2п играч нема шансе против некога ко има једног од хероја кутије за пљачку
Цлицк фест
Knife Hit Arcade dhz
Ако имате неколико хиљада долара да потрошите и желите да их потрошите на пикселе да бисте били конкурентни, ово је игра за вас! Алтернативно, ако сте тип особе која никада не жели да ухвати корак са новим садржајем, ово је игра за вас! Ако волите задовољство млевења да не стигнете нигде, преузмите ово сада!
То је добра игра, али као и све, игра се плаћа за победу. Осим чињенице да ће вас људи потрошити, то је добра игра
Дао би 0 звездица да мозе
гг
То је у реду. Али највећи проблем који ИГГ озбиљно треба да престане да ради: узимање превише података за једноставно ажурирање. Кунем се. Не би требало да буде потребно скоро 1 гигабајт за ажурирање неких датотека. Толико је потребно да чак жели да уклоним ВАЖНЕ апликације да би се сам ажурирао. Слушајте: ако на Гоогле Плаи-у видите само неколико мегабајта за ажурирање, само знајте да је то ДАЛЕКО више од тога. На неки начин, ради се о скоро гигабајту. Пазите на складиште.
Ова игра је тако сјајна, али ће бити заиста боља ако побољшају графику, тако да сам ставио 3 звездице као оцену, само зато што не волим ову графику, или ако је побољшана графика, престајем да играм фрее фире {моју омиљену игру } да играте цастле цласх
Цласх оф цланс много бољи
Некада сам играо и трошио сам много новца и имао неке добре хероје, али сада када покушам да се пријавим неће радити, користио сам свој гоогле плаи да га играм тако да мој напредак не би био изгубљен, али овде се жалим
Прилично добра игра, свиђа ми се чињеница да је помало стратешка и волим графику, дајем јој само 3 звездице јер нисам могао да се борим, али волим причу и графику
Игра је некада била одлична. Различити начини и изазови итд. водили су најбоље математичке
Castle Clash: Guild Royale Strategie fxg
ова игра је генерално срање. Преузео сам је само за аппнана, тако да добијам Гоогле плаи поклон картице да потрошим на бравл старс који је направио суперцелл који је, бтв, први дошао на идеју о овој игрици у стилу! па јеби се!
То је забавна игра која вам пружа многе могућности за подизање нивоа, али такође постаје изазовна што је виши ниво чини забавном игром
Константно прекидање везе. Превише туторијала. То је као Валмарт бренд ОД Валмарт бренда Цласх оф Цланс. Лагги. Само потпуно смеће
Сама игра је у реду, оценио бих је са најмање 3, међутим НИКАДА НЕ ТРОШИТЕ НОВАЦ НА ОВУ ИГРУ. Купио сам неколико паковања, али сам онда купио Росалину и Лавиницу за 20$ велика грешка. Први пут када су ми узели новац и нисам добио пакет, контактирао сам њихову подршку, "разредио" сам то и купио паковање мало да ли сам знао да нисам врати првих 20 Престао сам да играм месец дана касније, премотао унапред до сада поново сам преузео игру сада не могу да играм и кажу да сам ја крив.
Ова игра је супер, инсталирајте је, забавићете се
Брух, ново ажурирање је уништило ћаскање. Морају да поправе глупост.
Добра !
лако најгора игра на плејстору. Имао сам гомилу реклама и све време си могао да кажеш да само желе твој новац
Дал сам ја једини који скида ову игрицу само због цасх4аппса?😂😂😂
Морао сам превише пута да контактирам њихов тим за подршку. Сваки пут када бих покушао да обавим куповину, дошло би до грешке са њиховим сервером, не бих добио оно што сам наручио, али би ми било наплаћено, а затим би много дана касније уплате биле враћене. Дошао сам до више резултата рекавши да сам притиснуо дугме за куповину (никад нисам), да треба да поново инсталирам игру (није радило) и друге предлоге који нису довели до резултата. Сад сам избачен...
Castle Clash: Guild Royale Стратегії nbty
Они потпуно занемарују Амазон сервер. АПК за ажурирање не ради чак ни за 2/3 људи. Ажурирање које је требало да буде објављено на Амазон серверу још увек није доступно након скоро месец дана чекања чак и након што су рекли и цитирам "након спајања сервера ажурирање ће бити доступно" ово је крајње бс и уморан сам од чекања. Након спајања не можемо уопште ни да комуницирамо. Неки смо пропустили и балон догађај пре него што смо чекали ажурирање. Листа се наставља и наставља.
ова игра је најбоља игра коју сам ИКАД играо и има догађаје који вам дају ОДЛИЧНЕ ХЕРОЈЕ и понекад добар плен, али једина ствар коју кажем да је лоша у вези са њом, има ЈАКО много ажурирања, али осим тога ова игра може само да вам промени живот ! И морате имати среће да добијете добре хероје јер се трудим да набавим своје ствари и прођем кроз догађаје, а затим добијем добре хероје као што су саскуацх или роцкено 👍. Само једна ствар не одустајте ^-^!
Дјк
У новом ажурирању "заборављају" да напомену да су сви ваши ћаскања сада цензурисани, али не и псовке или било шта друго, реченица попут "здраво како си" биће цензурисана на најслучајнијим местима.
Била би петица да не морам да трошим новац да набавим ствари за своје хероје да добијем даље и купујем ствари на догађајима само да бих добио камење душе, скинове и све остало. Имам породицу коју треба да издржавам и само зато што не могу да потрошим новац да бих напредовао, имам нижег броја становника који ме избија. Неки од нас немају средства да плате само да би напредовали у игри. А времена надоградње почињу да постају помало смешна. Волим ову игру, али губим интересовање. Поправите. Хвала вам!
Добра је Али је Мало досадна
Castle Clash: Guild Royale Стратегије hugl
Игра се руши/затвара сваки пут када се отвори и деинсталира и провери да ли је ажурирање није поправило.
1* ,зато што је копија..
Све је одлично у овој игрици Цласх оф Цланс, док не дође до ажурирања. Последњи вам даје нежељене огласе да бисте купили свој пут у игрицу са понудом сваки пут када играте. Заиста се исплати добити, јер раскол између нас који зарађујемо кроз игру и оних са кредитном картицом расте...
Прво забавно, а затим доследна ажурирања од 500 МБ. Свако ажурирање је нови надмоћни херој који кошта 500 долара и алтернативни слаб јунак кошта 100 долара. Ако немате 500МБ меморије сваких неколико недеља, једноставно морате да престанете да играте или купите нови телефон. Веома скупо за изградњу у овој игрици. Немам још 500МБ и деинсталираћу апликацију.
Castle Clash: Guild Royale Strategie yupq
Желите игру у којој вам је тешко да добијете драгуље као што је Цласх оф Цланс или с времена на време купујете драгуље јер волите да се бавите драгуљима или желите да завршите са тим? Ова игра је била 100 пута више начина да лако добијете драгуље и завршите оно што желите. Хероји су невероватни, а основа и стил су одлични. Дефинитивно бих препоручио ову игру Увек постоје догађаји и вратићете трупе које сте послали у битку све док не умру. Лако је напунити простор за складиштење5/5 Испробајте, нећете пожалити
Не свидја ми се јако лоса игрица немој те је инсталирати нон стоп се запуцава
Добро
Графика није тако добра, потребно је побољшати, али игра је лепа
У зељи да сто висе зараде игра губи смисао,ми сто немамо пара мање напредујемо и имамо скроз мале погодности за напредак тако да циста јединица
Ниста нароцито
Лепо је видети страницу, али за мене не могу да преузмем ову апликацију, она каже да постоји проблем у мојој вези чак и да је 3Г и да имам х+ везу. Молим вас све да кажете шта могу да урадим за то, молим вас .
скинула сам само због деер хунтер 2014 игра је тотално срање